Over Ons

Wie is PRI Management?

PRI Management BV richt zich op bedrijven die tijdelijk ondersteuning zoeken bij het managen van een project, programma of bij het uitvoeren van interim management op het gebied van IT en / of supply chain management.

PRI Management BV biedt deze diensten aan op basis van meer dan 20 jaar ervaring en vooral een kritische blik gedurende de opdracht op alle activiteiten die uiteindelijk de gewenste toegevoegde waarde moeten leveren.

Dit wordt ondersteund door een ‘high ability to execute’. Het is tenslotte alleen het resultaat dat uiteindelijk telt. PRI Management BV biedt u daarom naast het managen van de processen, verwachtingen, de belangen en de belanghebbenden ook het leiderschap binnen het door u gewenste verandertraject.

Visie

Project-, programma-, interim, crisis-, portfolio management. Veel te veel management! Wordt er ook nog wel eens iets gedaan?!

PRI Management B.V. is flexibel gericht op resultaat. PRI Management B.V. onderscheidt zich niet door een project uit te voeren omdat die opdracht is verstrekt, maar zorgt er voor dat de resultaten bijdragen aan de doelstellingen. Dat gebeurt door doel en strategie aan te passen als interne of externe omstandigheden daar om vragen.

PRI Management B.V. onderscheidt zich door naast management leiderschap te bieden. Alleen door leiderschap worden prestaties behaald.

Wie is PRI Management

PRI Management BV is opgericht door Winnie Weintré.

Met meer dan 20 jaar ervaring in lijn-, interim- en project- / programmamanagement op het gebied van IT en Supply Chain Management.

Bekijk CV: CV-NL E J Weintré